Marco Dulca, dezvăluiri despre perioada trăită la FCSB: "Bunica mă suna plângând"

Marco Dulca, dezvăluiri despre perioada trăită la FCSB: "Bunica mă suna plângând"

Mijlocașul Marco Dulca a vorbit deschis despre perioada pe care a trăit-o la FCSB.

Dulca a fost jucătorul FCSB din vara anului trecut până în luna ianuarie, când și-a reziliat contractul pentru a reveni la Chindia.

El își aduce aminte cu gust amar de criticile primite la TV din partea lui Gigi Becali, mai ales că bunica sa a suferit enorm.

"Țin minte că prima dată am jucat cu Farul și am pierdut cu 3-1. Nu am făcut cel mai strălucit meci, dar nu am gafat. A doua zi când m-am trezit mi-am văzut fața pe toate rețelele de socializare și nu erau niște știri plăcute. Sincer, o zi sau două am fost foarte afectat. Nu mă gândeam că voi fi, îmi impuneam acest lucru. Dar mă gândesc la familie. Bunica mea mă suna plângând să mă întrebe ce s-a întâmplat. Primeam zilnic articole. Non stop au apărut articole negative până când am reziliat contractul", a spus Dulca la podcastul Victory Cup.

ADVERTISING

De asemenea, el a mai spus că nu a avut o relație prea bună cu fostul antrenor Nicolae Dică, întrucât acesta îl ignora.

"Sincer, aș fi dorit să fi vorbit mai mult cu mine pentru că am și lucrat la echipa națională împreună. Chiar îmi doream să fie cineva din club să mă susțină când eram schimbat la pauză, măcar să îmi spună un argument. Într-o zi i-am bătut la ușa când am văzut că nimeni nu vine la mine să îmi dea o explicație. Am avut o discuție cu el înainte de un meci când am văzut că nu sunt lot. A fost ok, dar nu am primit o explicație concretă", a adăugat Dulca.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Marco Dulca a disputat 10 meciuri pentru FCSB în toate competițiile din acest sezon, iar acum s-a întors la Chindia.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!