FCSB cere schimbarea regulamentului după meciul cu FC Argeș: Nu putem tolera

FCSB cere schimbarea regulamentului după meciul cu FC Argeș: Nu putem tolera

FCSB cere schimbarea regulamentului după meciul câștigat pe terenul celor de la FC Argeș, 2-1 în Trivale. Nemulțumirea „roș-albaștrilor” vine din felul în care s-a prezentat gazonul la ora partidei.

Terenul de joc a nemulțumit-o pe FCSB în deplasarea de la FC Argeș, meci câștigat cu 2-1 de echipa lui Mihai Pintilii.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, cere schimbarea regulamentului după partida jucătă pe "un teren execrabil". Mai mult, FCSB solicită ca echipele care nu pot avea un gazon bine îngrijit și bun de joc să nu primească licența de participare în Superligă.

ADVERTISING

"Teren execrabil și ne așteaptă o altă deplasare pe un teren execrabil, la Arad. Cred că ar trebui pentru ultima dată să se mai permită unor echipe să joace pe astfel de terenuri. Cu părere de rău spun asta, îmi plac foarte mult anumite stadioane, cel de la Arad e bijuterie. Dar n-ai cum să tolerezi să joci pe un asemenea gazon. Problema numărul 1 e a lor, că ei trebuie să câștige acasă. Noi jucăm un meci acolo, la Pitești, pe Cluj Arena și după aia am scăpat. Pentru ei e problema mare!

Soluție este… Exact regimul nocturnei. Nu ai nocturnă, nu poți să joci în Liga 1. Așa ar trebui. Problema gazonului e problema celor care dau licența. Nu dau licența dacă gazonul nu se prezintă în condiții bune și cu asta basta. Nu dau licență dacă nu există instalație de încălzire care să funcționeze", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB a învins pe FC Argeș cu 2-1, în deplasare, după golurile marcate de Adrian Șut și Deian Sorescu, respectiv Koubemba.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!