FCSB schimbă strategia în cazul jucătorilor împrumutați

FCSB schimbă strategia în cazul jucătorilor împrumutați

FCSB a luat decizia și pregătește o schimbare importantă la echipă, schimbare care vizează direct jucătorii.

Mihai Stoica, manager general, a anunțat că FCSB a luat decizia și că va face o schimbare importantă în ceea ce privește jucătorii tineri care pleacă sub formă de împrumut la alte echipe.

Supărat pentru faptul că FC Buzău nu a folosit un jucător trimis de FCSB la Liga 2, Andrei Pandele, Mihai Stoica a anunțat o schimbare importantă la FCSB: de acum înainte, toți jucătorii care vor pleca sub formă de împrumut vor pleca având clauze speciale în contract prin care să joace la echipele unde ajung.

ADVERTISING

"Spre surprinderea mea, doar Musi a jucat titular (n.r - la Poli Iași). Nu mă așteptam la Buzău ca Pandele, pe care îl văd să joce în Liga 1 fără emoții și care în pregătire a marcat trei goluri și a dat și un assist, să nu înceapă meciul, să nu joace deloc meciul cu Brașov. La jucătorii ăștia nu s-au pus clauze. Eu pusesem clauze și s-a decis că nu e ok să pui clauze. Nu le-am inventat eu, m-am luat după italieni.

De acum o să pun din nou clauze, cred că și-au dat seama toți că făceam bine ceea ce făceam. Nu noi le plătim salariile. Nu știu de ce vrei tu, Buzău, să iei doi jucători de națională, pe Șuteu și Pandele, care e titular și s-a calificat la turneul final în Slovacia, și să nu-l bagi să joace deloc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dacă era în altă parte, juca fără niciun fel de problemă, dar mă rog. Poate va reuși Buzăul să câștge cu Slobozia. Dacă nu, play-off-ul va fi o himeră", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Pandele este un mijlocaș central de 19 ani crescut în acadmia FCSB, care a strâns 88 de minute în două meciuri la echipa mare a "roș-albaștrilor".


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇