Marius Șumudică nu înțelege cum Djokovici nu joacă la FCSB: ”Hai să spunem adevărul”

Marius Șumudică nu înțelege cum Djokovici nu joacă la FCSB: ”Hai să spunem adevărul”

Damian Djokovici, mijlocașul croat adus vara trecută cu mare fast de FCSB, multiplu campion național cu CFR Cluj, a ajuns să stea mai mult pe banca de rezerve în ultima perioadă, la vicecampioana României.

După mai multe runde de negocieri spinoase între el și Gigi Becali, până la urmă Djokovici a acceptat oferta de la FCSB, având unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. El s-a despărțit de gruparea arabă Al Raed, acolo unde a fost antrenat de Marius Șumudică.

Antrenorul de la Gaziantep nu înțelege cum Djokovici nu se impune la FCSB și l-a criticat dur pe Ovidiu Popescu, omul care este preferat croatului mai nou în formula de start roș-albastră:

ADVERTISING

”Dacă Djokovici nu are loc să joace în momentul de față la FCSB, este o mare problemă. Nu am nimic cu Ovidiu Popescu, dar eu, dacă aș fi antrenor, l-aș amenda de fiecare dată. Nu se poate ca în minutul 15-20 să aibă galben și după să joace cu frică. Acest jucător e inconștient în toate atacurile pe care le face.

Djokovic, primul gol în tricoul lui FCSB, care deschide scorul cu TSKA 1948 Sofia

A făcut un fault de roșu la meciul cu Rapid. Nu este repriză să nu ia galben și după să joace cu frică. Riscă să fie schimbat, randamentul scade. Pe Radunovici nu l-am văzut în viața mea ca acum, să nu dea o centrare. Pantea, la fel. Hai să spunem adevărul. Îi antrenează Gigi Becali în fiecare săptămână?”, au fost vorbele spuse de Șumudică la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

ADVERTISING

Până acum, la FCSB, Djokovici se poate lăuda cu 18 partide bifate, patru goluri și o pasă decisivă oferită.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!