FCSB anunță că îl pune antrenor pe Marius Șumudică, însă cu o condiție

FCSB anunță că îl pune antrenor pe Marius Șumudică, însă cu o condiție

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Marius Șumudică poate deveni antrenorul echipei cu o condiție.

Supărat pentru că n-a fost instalat la Rapid, în locul lui Adrian Mutu, Marius Șumudică și-a anunțat disponibilitatea de a merge să antreneze la FCSB, dacă va mai primi ofertă. Șumudică i-a spus de două ori „nu” lui Becali până acum, însă de această dată e gata să accepte.

Omul de afaceri a anunțat că numirea lui Marius Șumudică la FCSB în viitor depinde de o singură condiție: suporterii FCSB să fie de acord cu venirea lui pe banca tehnică!

ADVERTISING

”Da! Poate să fie (n.r.- Șumudică antrenor la FCSB, în viitor)! Dar numai să fie de acord suporterii. Mi-au dat atunci acceptul. I-am spus: `Bă, ai făcut o greșeală mare. Tu ești antrenor, mă! Sau ești suporter? Puiu Iordănescu a câștigat CCE, a mers la Rapid. Tu faci, dregi, plângi, ce faci, mă? Rapid, inima mea.

Tu ești antrenor, nu ești rapidist. Ia o hotărâre!La mine putea să vină oricând, și Craiova poate îl lua, dar a avut niște ieșiri care nu-și au rostul.Eu știu că gândul tău e tot acolo, i-am zis.Nu e, bă, gândul meu e la tine` (n.r.- a fost replica lui Șumudică). Nu se poate acum.

ADVERTISING

El a demonstrat când a luat campionatul cu Astra Giurgiu și a făcut performanță și în Europa, a făcut coeficient. Nu știu ce a făcut în Turcia, dar atunci știu. Giurgiu nu mai ia niciodată campionatul”, a declarat Gigi Becali, conform Digi Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!