Șumudică vrea să se răzbune pe Rapid după instalarea lui Bergodi: ”Dacă mă sună Gigi Becali, mă duc la FCSB!”

Șumudică vrea să se răzbune pe Rapid după instalarea lui Bergodi: ”Dacă mă sună Gigi Becali, mă duc la FCSB!”

Tehnicianul român Marius Șumudică a avut o intervenție turbulentă în direct după ce Rapid a oficializat numirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică din Giulești.

Deși și el și toată suflarea rapidistă din tribune așteptau cu sufletul la gură numirea lui Șumi, conducerea lui Rapid l-a ales pe italianul Bergodi, cel care se va întoarce pentru al treilea mandat sub Grant. Liber de contract după ce a fost demis de la Al Raed, Șumudică spune că „rapidistul Șumudică a murit” și că ar accepta pentru orice sumă o ofertă de la rivala de moarte FCSB.

ADVERTISING

Într-o intervenție la TV de peste 15 minute, Șumudică și-a expus pe rând toate nemulțumirile și frustrările: „Nu sunt mâhnit, serios. Am sperat până în ultima clipă că pot fi numit antrenor. Nu vreau să contest sub nicio formă decizia conducerii Rapidului, este decizia lor. Vreau să spun, pentru a ști toată lumea, ce s-a întâmplat. Nu am fost sunat de nimeni, decât de Daniel Niculae acum 2-3 zile. Mi-a spus că «Șumi, îți dai seama, decizia nu este a mea. Vreau doar să ne împăcăm».

Eu nu aveam nimic de împărțit cu el. Nu am primit nicio ofertă, ca să se liniștească rapidiștii de 7-8 ani, care spun că Șumudică a primit nu știu câte oferte și a refuzat mereu. Nu, eu nu am primit nicio ofertă de la Rapid în ultimii 7 ani. Nu sunt mâhnit, dar poate puțin decepționat. În viață se întâmplă și lucruri de genul ăsta.

ADVERTISING

Din momentul de față, vreau să spun că până acum probabil eram Șumi-gol. Aveam tot felul de porecle. Din acest moment, Șumudică nu mai este rapidistul Șumudică. Rapidistul Șumudică a murit aseară, o să vedeți prin ce decizii voi lua în viitor. Vă fac o promisiune în direct: la orice echipă aș merge voi fi campion. O să vedeți lucrul ăsta. Voi face tot ceea ce ține de mine pentru echipa pe care o voi antrena, fie că este Craiova, FCSB, Dinamo, orice echipă va fi.

Am refuzat de două ori o «pălărie» de bani de la domnul Gigi Becali. De două ori am plecat din oraș și am refuzat o «pălărie» de bani. În momentul ăsta, «pălăria» aia se poate transforma în «fes», nu mai contează. Îmi doresc să fac performanță și lumea să fie mândră de mine. Pot face performanță la oricare club, inclusiv FCSB! Inclusiv FCSB!”, a fost tirada extrem de lungă a lui Șumudică, fost atacant campion cu Rapid, în direct la televiziunea DigiSport, în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”.

ADVERTISING

FCSB are acum cuplul de antrenori Mihai Pintilii - Elias Charalambous, iar în prima etapă va înfrunta în deplasare pe FCU Craiova. Rapid va juca acasă vineri seara cu cei de la Sepsi OSK.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!