Motivul real pentru care Marius Șumudică nu a mai ajuns la Rapid

Motivul real pentru care Marius Șumudică nu a mai ajuns la Rapid

Marius Șumudică nu a ajuns la Rapid București, deși toți fanii giuleșteni l-ar fi dorit pe acesta în locul lui Cristiano Bergodi, după plecarea fostului tehnician Adrian Mutu în Azerbaidjan.

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir a explicat care este în opinia sa motivul pentru care conducerea din Grant nu l-a ales pe Șumudică. El susţine că scandalul pe care l-a avut cu Daniel Niculae în trecut l-a costat pe Şumi.

„Bergodi nu e antrenor rău, dar Şumudică se potrivea ca o mănuşă la Rapid. Părerea mea e că Niculae a fost mai tare decât mulţi de acolo. E la cuţite cu Şumudică. M-a sunat Şumudică acum câteva zile şi mi-a zis că l-a sunat Niculae şi i-a spus să fie prieteni. Eu i-am spus că dacă te-a sunat Niculae sigur nu te va pune antrenor. Spunea `domne, că am şanse, cu şefii galeriei`. Dacă a fost supărat şi ţi-a dat telefon ca să te aiurească, nu vei fi antrenor la Rapid.

ADVERTISING

Vă spun cu toată răspunderea că Şumudică era antrenorul perfect pentru Rapid. Mutu a fost băiat deştept. S-a dus la bani”, a fost declarația dată de Dragomir pentru Antena Sport.

Bergodi va reveni pe banca Rapidului, acolo unde va avea parte de al treilea său mandat.

Cristiano Bergodi a câștigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!