Cristiano Bergodi este noul antrenor de la Rapid - oficial

Cristiano Bergodi este noul antrenor de la Rapid - oficial

Rapid București a anunțat numirea italianului Cristiano Bergodi pe banca tehnică în postura de antrenor principal după plecarea lui Adrian Mutu în Azerbaidjan.

După despărțirea de Sepsi OSK, cu care a bifat două trofee în sezonul trecut, Cupa și Supercupa, Bergodi se întoarce în Giulești pentru al treilea mandat. Iar Rapid a anunțat că a ajuns la un acord cu Bergodi, care este așteptat luni la București pentru semnarea contractului.

"Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat mâine pentru a semna contractul de antrenor principal.

ADVERTISING

Antrenorul italian, un fost mare jucător al lui Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, Supercupa României, în 2007. Cristiano Bergodi a câștigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

Dragi Rapidiști, sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână. Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă", scrie FC Rapid 1923 într-un comunicat de presă.

ADVERTISING

Italianul a mai antrenat-o pe Rapid în două perioade, iulie - octombrie 2007, când a câștigat o Supercupă, și aprilie - iunie 2015.

Debutul lui Bergodi este chiar împotriva lui Sepsi, fosta sa formație, vineri de la 21,30, în prima etapă a Superligii, noul sezon.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!