Mihai Stoica, deranjat de o decizie luată de Gigi Becali la FCSB: „Nu puteam fi de acord niciodată”

Mihai Stoica, deranjat de o decizie luată de Gigi Becali la FCSB: „Nu puteam fi de acord niciodată”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica nu este de acord cu o decizie luată de patronul său Gigi Becali la clubul roș-albastru care de ani și ani de zile ocupă postura de vicecampioană a României.

Stoica s-a arătat surprins de faptul că Becali a acceptat condiția impusă de patronul FCU Craiova Adrian Mititelu pentru ca atacantul Andrea Compagno să nu joace în meciurile directe cu oltenii, decât dacă latifundiarul din Pipera achită suma de 100.000 de euro.

Mihai Stoica a mărturisit că ar fi blocat transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948 dacă ar fi știut de înțelegerea dintre cei doi patroni mai sus menționați.

COMPAGNO Andrea 🇮🇹 ►FCSB / FC U CRAIOVA (SuperLiga 🇷🇴 ) • ALL GOALS 2022 🎥

„Eu mărturisesc că am aflat după ce s-au semnat actele. Nu puteam fi de acord niciodată. Și nu înțeleg cum de a acceptat Andrea la acel moment. El a fost surprins că mai e și acum valabilă clauza. Credea că e valabilă doar pentru anul trecut. Asta e situația…”, a declarat MM la televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING

FCU Craiova - FCSB se va juca duminica viitoare de la 21,30, pe stadionul nou-construit din Târgu Jiu, în prima etapă a noului sezon de Superligă.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!