Gigi Becali a stabilit definitiv soarta lui Andrea Compagno

Gigi Becali a stabilit definitiv soarta lui Andrea Compagno

Patronul celor de la FCSB s-a hotărât în privința rămânerii lui Andrea Compagno în lotul roș-albaștrilor, vârful italian fiind și golgheterul formației din Berceni în sezonul trecut.

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB, și asta după ce negocierile cu o echipă din țările arabe care l-a vrut pe italian au picat. El ar fi vrut să obțină suma de 2,5 milioane de euro.

Chiar și așa însă, FCSB tot va aduce un atacant ca dublură pentru Compagno, fiind speculată informația că roș-albaștrii l-ar dori pe Thiam de la U Cluj: „Îl avem pe Compagno, dar să avem și dublură. Păi, da, Compagno rămâne! A fost o treabă, o negociere, dar nu a ieșit transferul lui. Da, nu au dat cât trebuia”, a spus Becali într-o intervenție telefonică la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

FCSB l-a vrut cu ardoare pe Arnold Garita pentru acest rol de dublură, de la FC Argeș, însă negocierile au picat după pretențiile financiare foarte mari ale vârfului care a marcat 14 goluri pentru piteșteni: „Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Ne interesează un alt jucător din România acum, de la o echipă mai de jos în clasament”, a spus latifundiarul din Pipera tot pentru aceeași sursă mai sus citată.

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, are 28 de ani, este senegalez, iar sezonul acesta a marcat 11 goluri.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!