FCSB a dat răspunsul după oferta de la Rapid pentru Malcom Edjouma

FCSB a dat răspunsul după oferta de la Rapid pentru Malcom Edjouma

FCSB a dat răspunsul după oferta Rapidului pentru transferul mijlocașului frances Malcom Edjouma (26 de ani).

Rapid îl dorește pe Malcom Edjouma, un fotbalist picat în dizgrația conducerii la FCSB, iar „roș-albaștri” au venit cu răspunsul.

Mihai Stoica a explicat cum poate ajunge Malcom Edjouma la Rapid și a dezvăluit și suma de transfer pentru care FCSB e gata să-l cedeze pe francez în Giulești.

"E foarte simplu, are cinci milioane de euro clauză de reziliere, se achită clauza, se înțeleg cu jucătorul… E oricând pasibil de o mutare la rivală. Pe plan intern alte prețuri. Sunt și exemple din fotbalul mare, un preț la intern și alt preț la extren", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Totuși, oficialul FCSB nu crede că se pune problema ca acest transfer să se realizeze: "Nu cred că se pune problema ca Rapidul să achite o sumă de ordinul milioanelor pentru Edjouma. Dacă vor să achite o sumă între 1,3 milioane de euro clauză, cred că Gigi (n.r. - Becali) e deschis", a mai spus Mihai Stoica.

Malcom Edjouma a jucat 40 de meciuri (2.716 minute) în toate competițiile sezonului cu FCSB, timp în care a marcat de 11 ori și a pasat decisiv de trei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!