FCSB anunță o nouă plecare: A acceptat oferta de la rivală și semnează

FCSB anunță o nouă plecare: A acceptat oferta de la rivală și semnează

FCSB a anunțat o nouă plecare de la echipă, la finalul sezonului în care a ratat din nou titlul de campioană în Superligă.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat o „trădare” pe axa FCSB – Universitatea Craiova, după o „ofertă foarte bună” făcută de clubul din Bănie.

Este vorba despre un om din stafful lui Mihai Pintilii și Elias Charalmabous, Marius Francisc, analistul video al FCSB. Universitatea Craiova l-a ofertat și acesta a acceptat să plece, după ce FCSB n-a încercat să facă o contraofertă pentru a-l păstra.

ADVERTISING

"Se transferă cineva de la FCSB la CSU Craiova. Marius Francisc (n.r. - analistul video) va pleca de la FCSB la CSU Craiova, i s-a oferit un contract foarte bun. E liber, nu se percepe nicio sumă (n.r. - râde). Nu e o problemă. Ştie, cunoaşte meserie, are cine să îl înlocuiască", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Stoica a explicat și de ce nu i s-a făcut o ofertă de a rămâne lui Marius Francisc. "Noi suntem ca Bayern Munchen, ei au un plafon pe care nu-l depăşesc. Nu mă aşteptam să plece, am aflat astăzi. Mi-a confirmat", a mai spus oficialul FCSB.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!