Simona Halep l-a ofertat pe antrenorul liderului clasamentului ATP: Răspunsul primit

Simona Halep l-a ofertat pe antrenorul liderului clasamentului ATP: Răspunsul primit

Simona Halep (31 de ani), dublă câștigătoare de turneu de Mare Șlem, a primit un refuz din partea unui fost lider mondial cu care și-a dorit să colaboreze.

Halep, una dintre cele mai important jucătoare de tenis din lume, este în prezent suspendată pentru că a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un control doping efectuat la US Open 2022.

Până să ajungă la Patrick Mouratoglu, Simona Halep a primit un refuz din partea lui Juan Carlos Ferrero, actualul antrenor al lui Carlos Alcaraz. Tennis Majors scrie despre refuzul pe care i l-a oferit Ferrero Simonei Halep, preferând să continue colaborarea cu Alcaraz, care în prezent dă roade.

ADVERTISING

Carlos Alcaraz e lider mondial în clasamentul ATP.

„Omul din colțul terenului său, Juan Carlos Ferrero – care a fost numărul 1 ATP în 2003, anul în care s-a născut Alcaraz – refuzase o ofertă din partea ulterioarei campioane de la Wimbledon, Simona Halep tocmai pentru a putea lucra cu următorul mare tenismen spaniol.

Cred că Ferrero a fost avangardist în poziția sa de antrenor. Ce a văzut în această muză tânără trebuia să fie susținut de convingerea că îl va transformă într-o vedetă! Nu doar o altă vedetă a tenisului, ci următorul număr 1. Pentru a face acest pariu, știa dinainte ceva ce nimeni altcineva nu bănuia. Că acest tânăr fragil de numai 16 ani poate să devină viitorul tenisului”, notează sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!