Suspendarea de care se teme Simona Halep: Pedeapsa care ar determina-o să se retragă

Suspendarea de care se teme Simona Halep: Pedeapsa care ar determina-o să se retragă

Sport Resultions a decis să decaleze audierea Simonei Halep și suspansul în cazul de dopaj al sportivei noastre se prelungește.

Tribunalul independent a dorit să analizeze din nou suplimentele luate de sportiva noastră, pentru a vedea dacă acestea chiar erau contaminate cu o substanță interzisă.

Între timp, Simona Halep se antrenează și așteaptă să afle verdictul tribunalului independent, fiind dornică să revină pe teren.

Totuși, există și un scenariu care ar duce la retragerea Simonei Halep din activitate. Jurnalistul Dragoș Suciu a dezvăluit la Liga Digi Sport că Simona se va retrage aproape sigur în cazul în care va fi suspendată timp de doi ani.

ADVERTISING

În cazul în care sancțiunea va fi mai mică, Simona va continua să joace, însă la o pedeapsă de doi ani motivația ar dispărea definitiv și acest lucru ar duce la retragerea sportivei, potrivit spuselor lui Dragoș Suciu, cel care o cunoaște pe sportivă încă din copilărie.

Simona speră însă ca situația să se rezolve însă mult mai rapid și să poată reveni pe teren în sezonul de zgură, obiectivul fiind prezența la Roland Garros.

Ea nu a mai jucat tenis de la US Open, iar din toamna anului trecut este suspendată provizoriu pentru dopaj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!