Reacție vehementă în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Cinci luni n-au fost de ajuns!"

Reacție vehementă în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Cinci luni n-au fost de ajuns!"

Simona Halep (31 de ani) a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un control anti-doping efectuat la US Open 2022, iar sportiva română nu a primit încă un răspuns oficial în privința cazului său de dopaj.

Un jurnalist spaniol a oferit o reacție vehementă în privința modului lent în care este judecat cazul Simonei Halep, care stă departe de teren de la finalul lui 2022.

Camilo Pombo-Saenz a criticat judecătorii sportivi, dar și pe cei care o acuză de dopaj pe Simona Halep. El consideră că era necesară o rezolvare mai rapidă a cazului. Din momentul în care a fost depistată pozitiv și până în prezent au trecut cinci luni, fără un răspuns.

ADVERTISING

„Au trecut 161 de zile de când foarte birocratica și nedreapta Agenție Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a suspendat-o provizoriu pe Simona Halep! 5 luni și 11 zile nu le-au fost de ajuns pentru a pronunța o decizie finală!? Cât trebuie să mai dureze?”, a răbufnit Pombo-Saenz pe Twitter.

Simona Halep a primit pe 7 octombrie 2022 o înștiințare prin care era suspendată provizoriu, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!