Simona Halep dezvăluie prima problemă depistată la Roland Garros: "E diferență mare față de Roma"

Simona Halep dezvăluie prima problemă depistată la Roland Garros: "E diferență mare față de Roma"

Simona Halep a dezvăluit care e prima problemă pe care a depistat-o la Roland Garros.

Sportiva noastră spune că la Paris este mult mai frig decât se aștepta, iar acest lucru îi poate afecta jocul. Atunci când este frig, mingea sare diferit, iar jucătoarele puternice sunt favorizate.

"Când este frig, este un pic mai greu și e puțin diferit. E o diferență mare față de Roma, asta cu siguranță. Simt frigul. Simt că mă chinui un pic. Dar pentru toată lumea e la fel", a spus Simona Halep la conferința de presă.

ADVERTISING

"Să joci la Roland Garros în septembrie e un pic ciudat, dar este este bine că avem șansa să jucam. Ar trebui să le mulțumim tuturor celor care fac posibil turneul", a adăugat Simona.

Prognoza meteo arată că duminica și luni va ploua la Paris, iar apoi, de pe 1 octombrie până 10 octombrie vor fi furtuni în fiecare zi.

În plus, duminică, zi în care Simona o va întâlni pe Sara Sorribes Tormo (70 WTA), temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius.

Șansele de ploaie pentru ziua de duminică sunt 90%, dar din fericire pe terenul central de la Roland Garros avem în sfârșit acoperiș.

ADVERTISING

Probleme vor fi pe celelalte terenuri, pentru că programul ar putea fi perturbat serios de ploaie.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!