Motivul pentru care Simona Halep le-a cerut scuze italienilor: Îmi pare rău

Motivul pentru care Simona Halep le-a cerut scuze italienilor: Îmi pare rău

Simona Halep și-a cerut scuze într-o conferință de presă după ce i-a supărat pe organizatorii turneului de la Palermo, prin retragerea de la competiția care a avut loc în luna august.

Sportiva noastră a explicat că nu a vrut să-i supere, ci doar s-a retras deoarece nu se simțea bine din punct de vedere mental.

"Am auzit că a fost un lucru dezamăgitor pentru turneul de la Palermo că m-am retras. Dar eu am luat acea decizie deoarece nu mă simțeam în siguranță din punct de vedere mental. Nu eram relaxată după ce românii au fost puși în carantină de italieni. A fost o decizie de moment, m-am simțit mai în siguranță să o fac.

ADVERTISING

Le cer scuze organizatorilor că nu am jucat, îmi pare rău, dar m-am simțit mai bine să stau acasă. A fost decizia mea. Dacă nu mă simt relaxata din punct de vedere mental nu merg. Nici la Olimpiadă nu am mers din același motiv, de asta nu am mers nici la US Open. Când sunt stresată, prefer să rămân acasă", a spus Simona într-o conferință de presă.

Retragerea Simonei de la Palermo a fost criticată de organizatorii turneului la vremea respectivă.

„A fost păcat că am pierdut-o pe Simona Halep. Scrisoarea pe care autoritățile sanitare locale i-au trimis-o ar fi trebuit să o convingă, dar n-a fost cazul. În orice caz, avem un tablou foarte bun și fără ea și vom avea un turneu istoric”, a spus Palma.

ADVERTISING

„Ruggero Razza, consilierul nostru sanitar, i-a trimis o scrisoare în limba engleză, dar totul a fost în zadar. S-a speriat și a preferat să cedeze!”, a adăugat Oliviero Palma într-o conferință de presă după retragerea Simonei.

Într-un comunicat de presă, organizatorii de la Palermo s-au declarat frustrați și amărâți de decizia luată de Simona Halep.

În schimb, sportiva noastră a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

„Dată fiind creșterea numărului de cazuri de COVID-19 din România și fricile mele de a călători în străinătate, am luat, cu greu, decizia de a mă retrage de la turneul de la Palermo. Aș vrea să mulțumesc organizatorilor turneului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile pe care le-au făcut pentru mine, și anume aceea de a obține derogarea de la intrarea pentru 14 zile în carantină” a anunțat Simona la vremea respectivă.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!