Omul care a anticipat din 2010 că Simona Halep va ajunge pe primul loc WTA face o nouă profeție: "Câțiva ani n-o mai bate nimeni!"

Omul care a anticipat din 2010 că Simona Halep va ajunge pe primul loc WTA face o nouă profeție: "Câțiva ani n-o mai bate nimeni!"

Antrenorul alături de care Simona Halep a făcut primii pași spre marea performanță, Firicel Tomai, a anticipat încă din 2010 progresul sportivei noastre.

Firicel Tomai a dezvăluit că i-a spus Simonei încă din 2010 că va ajunge în fruntea clasamentului WTA și a explicat de ce a crezut acest lucru.

"I-am spus Simonei încă din 2010 că va ajunge pe primul loc sau pe doi. Venisem după 15 ani cu Hanescu, văzusem multe în tenis. Îmi făcusem o părere. Fetele sunt comode, cedează repede, nu-și pun mintea, nu se ambiționează, dar Simona nu era așa. Se vedea că are niște calități fizice deosebite. În primul rând, deplasarea în teren. Când toate colegele ei mergeau în cluburi, ea stătea și se gândea doar la tenis. Stătea doar cu gândul la tenis!", a spus Firicel Tomai la Digi Sport.

ADVERTISING

Acum, Firicel Tomai a făcut o nouă profeție și e de părere că Simona Halep e de neînvins în următorii ani.

"Simona mai poate să câștige 20 de trofee de acum înainte! Tenisul matur de acum îl poate juca. Acum să vedem cât își dorește mai departe. Nu știu dacă va face lucrul asta, dar cu siguranță nu are cine să o bată în momentul acesta. Poate doar așa, întâmplător! Câțiva ani, n-o mai bate nimeni!", a adăugat Firicel Tomai.

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma după ce Karolina Pliskova a abandonat din cauza unei accidentări la spate când era condusă cu 6-0, 2-1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După victoria din această finală, Simona și-a asigurat un cec in valoare de 205.190 de euro.

Pentru Simona urmează câteva zile de pauză, iar de săptămâna viitoare va concura la Roland Garros.

Turneul de la Roma este al treilea la rând pe care Simona îl câștigă, după Dubai și Praga.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!