Presa internațională, despre finala câștigată de Simona Halep la Roma

Presa internațională, despre finala câștigată de Simona Halep la Roma

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa internațională după ce Simona Halep a câștigat finala turneului de la Roma.

Iată ce a scris presa internațională:

WTA Tennis: Ghinion pentru Pliskova. Tot respectul pentru Simona Halep, care a ținut pedala pe accelerație. Simona a pus în sfârșit mâna pe primul trofeu de la Roma pentru a-și completa colecția impresionantă cu Roland Garros și Madrid. Nu a făcut niciun secret din cât de important este turneul de la Roma pentru ea și va fi incredibil de fericită după acest meci.

ADVERTISING

Punto de Break: Simona Halep a devenit Împărăteasa Romei! Este uimitor, dar nu e ușor să vezi un rezultat precum cel obținut de Simona Halep în acest turneu Premier 5. Nu e ușor de stabilit dacă a fost meritul româncei sau dacă au fost de vină problemele fizice ale Pliskovei, dar până la urmă Simona este campioană și va merge și mai motivată la Roland Garros, unde pentru mulți este marea favorită.

Gazzetta dello Sport: Simona Halep, noua regină! Pliskova s-a retras cu ochii în lacrimi! Românca a dominat meciul, dar sportiva din Cehia a avut evidente probleme fizice și s-a predat. În sfârșit, Simona Halep! După două finale pierdute aici, cu siguranță nu ar fi fost felul în care și-ar fi dorit să câștige.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

AFP: Pliskova, care a părut răvășită în primul set și a cerut tratament la spate, a cedat din cauza unei accidentări. Spulberată cu 6-0 în primul set, jucătoarea din Cehia a părut că revine în al doilea, dar apoi a pus punct meciului.

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma după ce Karolina Pliskova a abandonat din cauza unei accidentări la spate când era condusă cu 6-0, 2-1.

După victoria din această finală, Simona și-a asigurat un cec in valoare de 205.190 de euro.

Pentru Simona urmează câteva zile de pauză, iar de săptămâna viitoare va concura la Roland Garros.

ADVERTISING

Turneul de la Roma este al treilea la rând pe care Simona îl câștigă, după Dubai și Praga.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!