Reacția Simonei Halep după retragerile numeroase de la Roland Garros

Reacția Simonei Halep după retragerile numeroase de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit despre retragerile numeroase de la Roland Garros, după ce trei jucătoare din top 10 au decis să nu participe, la fel ca și alte sportive importante.

Sportiva noastră a afirmat că nu se gândește că îi cresc șansele după aceste retrageri, deoarece știe că va avea în continuare adversare dificile.

"Niciodată nu stau să mă uit că lipsesc cele mai bune jucătoare. Iau fiecare turneu foarte în serios și simt că fiecare meci e foarte dificil. Nu stau să mă gândesc că lipsesc câteva jucătoare bune. Fiecare meci este o provocare și mă gândesc doar la mine.

Sunt multe jucătoare din top 10 sau top 15 care au șansa să câștige un Grand Slam. Roland Garros e un turneu foarte deschis deoarece e pe zgură, dar suprafață e un pic mai rapidă. Așa că și jucătoarele care lovesc puternic pot câștiga ușor. Eu o să iau fiecare adversară foarte în serios", a spus Simona într-o conferință de presă.

Totodată, Simona a afirmat că nu se gândește că este principala favorită la câștigarea Roland Garros.

"Este un vis să câștig un Grand Slam, dar nu mă gândesc atât de departe. Vreau să merg acolo, să mă obișnuiesc din nou cu terenurile, cu atmosfera și să încerc să câștig fiecare meci", a explicat Simona.

Cele mai importante absențe de la Roland Garros sunt cele ale lui Ashleigh Barty, Bianca Andreescu și Naomi Osaka. De asemenea, vor mai lipsi Anastasia Potapova, Anastasija Sevastova, Sam Stosur și Tatjana Maria.

Roland Garros 2020 va începe luni, iar meciurile Simonei Halep vor fi LIVE pe SpotMedia.ro.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!