Rezultatul primit de Djokovic la testul pentru Covid-19 efectuat la zece zile dupa ce-a fost depistat pozitiv

Rezultatul primit de Djokovic la testul pentru Covid-19 efectuat la zece zile dupa ce-a fost depistat pozitiv

Sârbul Novak Djokovic şi soţia sa Jelena au avut rezultate negative la ultimul test pentru Covid-19, efectuat la zece zile după ce s-a stabilit că ambii sunt infectaţi cu noul coronavirus, în urma participării la Adria Tour, un turneu caritabil organizat chiar de către actualul număr unu mondial din tenisul profesionist, a anunţat joi echipa sa, citată de agenţia DPA.

„Testul PCR făcut la Belgrad de Novak Djokovic şi soţia sa Jelena a avut un rezultat negativ. Ei nu au prezentat niciun moment simptome şi au stat zece zile în izolare”, a precizat echipa jucătorului sârb.

ADVERTISING

Djokovic a anunţat, pe 23 iunie, că a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a luat parte la Adria Tour, un circuit care cuprindea turnee de tenis în Serbia, Croaţia şi Bosnia. Acesta a fost anulat după apariţia mai multor teste pozitive cu prilejul turneului de la Zadar (Croaţia).

Printre cei testaţi pozitiv cu ocazia acestei competiţii s-au numărat tenismenii Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki şi Borna Coric, antrenorul lui Dimitrov şi antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, precum şi soţia campionului sârb.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Novak Djokovic a fost puternic criticat pentru organizarea acestui eveniment, în cursul căruia nu au fost respectate protocoalele sanitare, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor turnee care au avut loc în alte colţuri ale lumii, în această perioadă în care circuitele ATP şi WTA sunt oprite din cauza pandemiei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇