Reacția norvegienilor după ce au pierdut la masa verde meciul cu România

Reacția norvegienilor după ce au pierdut la masa verde meciul cu România

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa din Norvegia după ce UEFA a acordat o victorie la masa verde pentru România în partida din Liga Națiunilor.

Iată ce a scris presa din Norvegia:

VG: Norvegia a primit pedeapsa așteptată pentru meciul cu România din Liga Națiunilor. Era o pedeapsă previzibilă, chiar dacă Federația de Fotbal din Norvegia a trimis o scrisoare marți seara către UEFA cerând că meciul să fie reprogramat sau rezultatul să fie tras la sorți.

Eurosport Norvegia: Rezultatul meciului cu România este clar. Astfel, lucrurile nu vor sta așa cum își dorea Federația de Fotbal din Norvegia, care dorea că meciul să fie reprogramat sau tras la sorți. Ei se bazau pe faptul că nu Federația e de vina că nu s-a jucat, ci autoritățile. Au încercat să-i convingă pe cei de la UEFA, dar argumentele lor nu au fost luate în calcul.

ADVERTISING

Nettavisen: Federația a încercat să găsească o soluție pașnică, dar autoritățile au transmis un mesaj clar că se află într-o zonă legală gri, astfel că echipa Norvegiei a fost obligată să stea acasă.

Amintim că UEFA a decis ca România să câștige meciul cu Norvegia, scor 3-0, la masa verde.

Decizia a fost luată după ce Norvegia nu a fost lăsata de autoritățile din această țară să facă deplasarea în România după ce un jucător a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Nordicii au cerut UEFA ca meciul să fie reprogramat sau ca rezultatul să fie tras la sorți, dar forul continental a respins solicitarea lor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Clasamentul grupei arată astfel după victoria la masa verde: 1. Austria 12 puncte, 2. Norvegia 9 puncte, 3. România 7 puncte, 4. Irlanda de Nord 1p.

România o va întâlni pe Irlanda de Nord în această seară, de la ora 21:45, în direct pe SpotMedia.ro.

Norvegia va juca cu echipa B în deplasare în Austria, în ultima etapă a grupelor.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇