Ce scrie presa din Danemarca după meciul cu România din preliminariile pentru EURO U21

Ce scrie presa din Danemarca după meciul cu România din preliminariile pentru EURO U21

Presa din Danemarca a analizat meciul cu România, în urma căruia naționala noastră a ajuns la Campionatul European U21.

Jurnaliștii de la Ekstra Bladet scriu că acest meci nu a avut nicio miza pentru Danemarca și că aceasta este și explicația pentru jocul slab.

"Echipa U21 a Danemarcei rămâne neînvinsă în cele 10 meciuri europene de calificare, chiar dacă nu a avut o prestație foarte bună împotriva României. Nu au fost multe în joc pentru Danemarca U21 în ultimul meci din preliminarii, astfel că nu contează prea mult remiza din România. Pentru România, meciul avea o importanță mare, mai ales că un punct le asigura calificarea la turneul final.

ADVERTISING

Danemarca a primit un penalti la o faza care a părut la mare distanță de careu, dar în cele din urmă s-a fluierat. După minutul 70, România a introdus mingea în poartă. După marcarea golului, meciul a stagnat, nu s-a mai jucat nimic", a scris Ekstra Bladet.

Amintim că echipa națională a României s-a calificat la Campionatul European de tineret din 2021 după remiza, scor 1-1, cu Danemarca.

Este a doua calificare la rând a României la turneul final de tineret.

Faza grupelor EURO U21 va avea loc între 24 și 31 martie. Apoi, primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală, iar meciurile vor avea loc pe 31 mai, iar semifinalele pe 6 iunie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Romania își va afla adversarele de la EURO U21 pe 10 decembrie. Turneul final va fi găzduit de Ungaria și Slovenia.

Pe lângă România s-au mai calificat Ungaria, Slovenia, Rusia, Elveția, Olanda, Danemarca, Spania, Anglia, Franța, Italia, Portugalia, Cehia, Germania și Croația. De asemenea, Islanda este și ea ca și calificată, urmând să obțină cel mai probabil o victorie la masa verde cu Armenia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇