Ce a remarcat Ilie Dumitrescu la Ianis Hagi în meciul cu Danemarca

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu la Ianis Hagi în meciul cu Danemarca

Ilie Dumitrescu a vorbit despre evoluția lui Ianis Hagi din meciul cu Danemarca, în urma căruia naționala de tineret s-a calificat la Campionatul European din 2021.

Deși Ianis nu a avut o prestație strălucită, Ilie Dumitrescu l-a văzut că fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

"Ianis s-a ridicat la un nivel ridicat. A fost activ! Ce, ne așteptam acum să dribleze tot? A fost o presiune fantastică la nivel de echipă. Eu văd altfel fotbalul, Ianis a fost extrem de activ în economia jocului. El riscă mai mult decât ceilalți.

ADVERTISING

A încercat de foarte multe ori să verticalizeze. Până la urmă, Ianis joacă la cel mai înalt nivel dintre jucătorii ăștia. Poate n-a fost eficient, dar ai nevoie de un jucător ca ăsta, să fie tot timpul activ în joc", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Amintim că echipa națională a României s-a calificat la Campionatul European de tineret din 2021 după remiza, scor 1-1, cu Danemarca.

Este a doua calificare la rând a României la turneul final de tineret.

Faza grupelor EURO U21 va avea loc între 24 și 31 martie. Apoi, primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală, iar meciurile vor avea loc pe 31 mai, iar semifinalele pe 6 iunie.

ADVERTISING

Romania își va afla adversarele de la EURO U21 pe 10 decembrie. Turneul final va fi găzduit de Ungaria și Slovenia.

Pe lângă România s-au mai calificat Ungaria, Slovenia, Rusia, Elveția, Olanda, Danemarca, Spania, Anglia, Franța, Italia, Portugalia, Cehia, Germania și Croația. De asemenea, Islanda este și ea ca și calificată, urmând să obțină cel mai probabil o victorie la masa verde cu Armenia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇