Reacția lui Mircea Lucescu după înfrângerea în fața Barcelonei

Reacția lui Mircea Lucescu după înfrângerea în fața Barcelonei

Mircea Lucescu a vorbit despre eșecul suferit de Dinamo Kiev în meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor.

Antrenorul român s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor din prima repriză, dar consideră că FC Barcelona le-a predat o lecție.

„Sunt dezamăgit de rezultat și dezamăgit de prima repriză. Mi-a plăcut cum am jucat în partea secundă, când am scăpat de teama de a evolua împotriva Barcelonei. Puteam obține mai mult de la acest meci la modul în care am jucat în repriza a doua.

Jucătorii noștri trebuie să înțeleagă că acesta este nivelul Champions League, la el trebuie să ne ridicăm. Jucătorii Barcelonei nu au fost doar rapizi și tehnici, ci și agresivi, au comis 18 faulturi. În a doua repriză am scăpat de teamă și am ieșit la atac, dar Barcelona a fost foarte agresivă.

ADVERTISING

În startul meciului, am avut o ocazie trei contra unu, dar am luat decizii greșite. La acest nivel, e nevoie să marchezi. Golul ar fi schimbat mult jocul. De ce nu marcăm noi și Șahtior în Champions League? Pentru că nivelul campionatului este mult mai scăzut decât cel din Champions League. Când joci împotriva unor astfel de echipe, îți dai seama că mai ai mult de muncă", a spus Lucescu potrivit Gsp.ro.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, a fost învinsă de FC Barcelona, într-un meci din Liga Campionilor, scor 0-1.

ADVERTISING

Dinamo Kiev a avut o prestație onorabilă pe Camp Nou, dar a părăsit terenul învinsă.

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 36, când Gerarard Pique a punctat din pasa lui Jordi Alba.

După acest rezultat, FC Barcelona este pe locul 3, cu 3 puncte, iar Dinamo Kiev e ultima, cu 1 punct.

Etapa următoare, Dinamo Kiev va primi vizita lui FC Barcelona, pe 2 noiembrie de la ora 22:00.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!