Rapid București este în doliu după moartea lui Victor Socaciu: S-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului

Rapid București este în doliu după moartea lui Victor Socaciu: S-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului

Cunoscutul cântăreț de muzică folk Victor Socaciu a încetat din viață luni la vârsta de 68 de ani, el fiind un renumit suporter al echipei Rapid București.

De altfel, interpretul este și cel care a compus muzica celebrului imn al Rapidului, pe versurile lui Adrian Păunescu, „Suntem peste tot acasă”, recunoscut în toată România ca unul dintre cele mai frumoase imnuri ale unei echipe de fotbal.

Victor Socaciu - Imnul Rapidului

Pe contul oficial de Facebook al clubului Rapid a apărut de îndată și un mesaj, după moartea marelui cântăreț: ”Finalul de an ne aduce o nouă veste tragică! Interpretul imnului nostru, Victor Socaciu, s-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!”.

ADVERTISING

Victor Socaciu a murit la 68 de ani după o lungă suferință, la spitalul de nefrologie Carol Davila din București.

De asemenea, tot legat de realizarea imnurilor echipelor de fotbal, Socaciu e cunoscut și pentru compunerea imnului celor de la FC Argeș.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, a scris tot pe Facebook fiica artistului, Ana Maria Socaciu.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!