Rapid, anunț despre transferul lui Louis Munteanu

Rapid, anunț despre transferul lui Louis Munteanu

Rapid a făcut un anunț despre transferul lui Louis Munteanu (21 de ani), atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul, în Superligă.

Prin vocea lui Victor Angelescu, unul dintre patroni, Rapid a anunțat că a demarat negocierile cu Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu.

FCSB îl are și ea pe lista de transferuri, iar Angelescu susține că jucătorul va avea votul decisiv în privința alegerii finale.

"Pe Louis Munteanu îl știm. E cunoscut, îl vede toată lumea. Am spus că e interesant. Ni-l dorim, dacă se poate. Cred că nu e prima oară când sunt două cluburi importante interesate de un jucător.

ADVERTISING

E un jucător foarte bun. Fiecare va încerca să îl aducă. Am luat legătura și noi cu Fiorentina. Probabil și cei de la FCSB. Va conta probabil ce va vrea jucătorul. Probabil că va fi important ce va spune Gică Hagi", a declarat Victor Angelescu, la Digi Sport.

Louis Munteanu a jucat 29 de meciuri (2290 de minute) în toate competițiile sezonului, timp în care a marcat de opt ori și a livrat trei pase decisive.

El este cotat la 1,5 milioane de euro de către Transfermarkt.com

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!