Mihai Stoica, convins că FCSB a dat lovitura: "Știu cât mișto s-a făcut. Un mare câștig"

Mihai Stoica, convins că FCSB a dat lovitura: "Știu cât mișto s-a făcut. Un mare câștig"

FCSB este convinsă că a dat lovitura în play-off-ul Superligii odată cu revenirea lui Vlad Chiricheș (34 de ani).

Revenit după o accidentare de lungă durată, Vlad Chiricheș a jucat pentru FCSB în ultimele două meciuri de play-off, cu Farul și Universitatea Craiova, și a făcut-o foarte bine, iar Mihai Stoica este convins că revenirea fundașului central este un mare câștig pentru FCSB.

Președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, a spus că a știut dinainte că revenirea lui Chiricheș va fi un plus pentru echipă.

ADVERTISING

"Ngezana a fost o achiziţie foarte reuşită, sper să termine campionatul aşa cum a jucat până acum. El a avut evoluţii remarcabile, e un jucător cu calităţi fizice ieşite din comun şi care munceşte mult, vrea să-şi îmbunătăţească prestaţiile, iar acum lângă Chiricheş e mai uşor de jucat.

Eu am spus că vom avea un câştig mare când revine Chiricheş, mulţi au fost reţinuţi şi ştiu cât de mult mişto s-a făcut, cum am fost luat peste picior, dar Vlad Chiricheş e altă categorie de fotbalist. El a jucat contra ălora mari, una e să joci contra lui Ibrahimovic, Immobile, iar alta e să zici dacă ai fi şi tu acolo. Când un jucător semnează cu o echipă de Serie A şi i se dă banderola…", declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

În total, Vlad Chiricheș a jucat 9 meciuri (698 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!