Florin Gardoș știe ce fotbalist ar fi "înlocuitorul perfect" pentru Florinel Coman la FCSB

Florin Gardoș știe ce fotbalist ar fi "înlocuitorul perfect" pentru Florinel Coman la FCSB

Florin Gardoș (35 de ani) știe cu ce fotbalist l-ar putea înlocui FCSB pe Florinel Coman, care și-a anunțat plecarea de la echipă în vară.

Fostul fundaș central, campion de două ori cu FCSB în carieră, a rostit numele lui Alexandru Mitriță ca „înlocuitor perfect” pentru șeptarul golgheter al „roș-albaștrilor”.

Totuși, Gardoș a spus că este greu de crezut că FCSB va putea obține semnătura lui Alexandru Mitriță, cel mai important fotbalist al Universității Craiova. El a declarat că, de pe lista de transferuri anunțată de Gigi Becali, Denis Alibec și Louis Munteanu sunt cei mai ușor de luat.

ADVERTISING

"Alibec şi Louis Munteau sunt cei mai uşor de luat. La Mitriţa mi-e greu să cred… Se simte foarte bine la Craiova, e şi finul patronului, e cu totul altă relaţie şi a lăsat New York-ul pentru Craiova, e ataşat sufleteşte de ce se întâmplă la Craiova. D-asta mi-e greu să cred că ar putea să fie, ar fi un înlocuitor excelent pentru Coman dacă s-ar întâmpla.

Şi-ar fi dorit ceva, un atacant mai apropiat de Munteanu sau Alibec, mai tehnic, nu aşa înalt", a spus Florin Gardoş, pentru Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!