Primele declarații făcute de noul antrenor de la FCSB: "Sunt un dur, un coleric"

Primele declarații făcute de noul antrenor de la FCSB: "Sunt un dur, un coleric"

FCSB și-a prezentat miercuri noul antrenor din acte, pe Leo Strizu.

La conferința de presă, el s-a ferit să spună că este antrenor principal, în condițiile în care el va avea un rol decorativ, iar echipa va fi condusă în continuare de Mihai Pintilii, care nu are însă și acceptul FRF. Totuși, Strizu a afirmat că este un antrenor dur și coleric.

"Am foarte mare încredere în băieți deoarece la toate antrenamentele au poftă. Merg satisfăcut de ceea ce a arătat echipa în perioada asta de pregătire. Mă simt confortabil în această poziție. Patronul a apelat la serviciile mele, eu făceam parte din acest club. Suntem o familie, iar o mutare de sus în jos sau de jos în sus este benefică pentru sprijinul sau cât putem să fim aproape de echipa mare. Sunt un antrenor dur pentru că îmi doresc prea mult. Sunt un antrenor coleric", a spus Leo Strizu.

ADVERTISING

El a recunoscut că nu se aștepta să devină antrenor la FCSB și spune că Pintilii va avea un cuvânt greu de spus.

"E normal să colaborez cu Pintilii. E de doi ani în club. Există un respect deosebit pe care jucătorii îl au față de el. Am o prietenie cu Pintilii, care este un colaborator foarte bun. Eu i-aș da mai multă putere lui Pintilii, pentru că știe foarte bine ce e în vestiar. A fost o surpriză plăcută pe care patronul mi-a făcut-o. Nu mă gândeam, m-a bucurat și încercăm să facem o atmosferă plăcută, să putem să le dăm în continuare jucătorilor posibilitatea de a se exprima la un nivel cât mai ridicat", a mai spus Strizu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Leo Strizu a antrenat în trecut echipa a doua a FCSB și Unirea Constanța.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!