Presa italiană îl desființează pe Pușcaș după un meci al lui Bari: ”E dispărut complet de pe teren”

Presa italiană îl desființează pe Pușcaș după un meci al lui Bari: ”E dispărut complet de pe teren”

Presa italiană l-a atacat dur pe atacantul naționalei României George Pușcaș, legitimat în prezent la Bari, în Serie B, acolo unde este coleg cu fotbalistul deținut de FCSB, Malcom Edjouma.

Fotbalistul de 27 de ani a fost cel mai slab de pe teren sâmbătă, în înfrângerea alb-roșilor cu Reggiana, scor 0-2, în etapa cu numărul 22 din Serie B.

Românul a fost folosit pentru prima dată ca titular de antrenorul său, primind cea mai mică notă de pe teren, 4,50, fiind schimbat rapid, în minutul 62: „Puține mingi primite în prima repriză și un joc opac pentru atacantul alb-roșu, care nu a fost aproape niciodată periculos. După un start vioi în primul sfert de oră, dispare complet”, au scris italienii de internaționalul român.

ADVERTISING

„Foarte rău Puscas, la primul său meci ca titular în aventură la Bari. Atât de multe alegeri greșite, condiție de revizuit, atitudine de uitat: toate aceste ingrediente formează rețeta perfectă pentru un debut slab”, a scris cei de la tuttobari.

Pușcaș a marcat ultimul său gol la naționala României, în noiembrie 2023, în acel meci decisiv cu Israelul, scor 2-1, în Ungaria, meciul care ne-a calificat la EURO. La echipele de club nu a mai punctat din martie 2023, de aproape 11 luni.

Legat de Edjouma, el a jucat 81 de minute ieri, primind nota 5,50 din partea presei peninsulare. El este împrumutat la Bari până în vară, ca și Pușcaș de altfel. Împrumutul lui Edjouma la Bari expiră în vară, când se va întoarce la FCSB, dacă italienii nu plătesc 600.000 de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!