Presa internațională ridică în slăvi golul fabulos al lui Borja Valle, de la Dinamo (Video)

Presa internațională ridică în slăvi golul fabulos al lui Borja Valle, de la Dinamo (Video)

Presa internațională deja s-a sesizat după golul fabulos reușit de spaniolul Borja Valle, în partida Dinamo – FC Botoșani, scor 1-1.

Acesta a văzut portarul moldav mult ieșit dintre buturi și și-a încercat norocul din propria jumătate, de la circa 50-60 de metri, balonul oprindu-se în poarta lui Botoșani după un lob de zile mari.

Liga 1: Dinamo, remiză cu FC Botoșani. Borja Valle a marcat de la centrul terenului

Cele mai importante publicații din Spania, cum ar fi Marca sau AS au descris și ele golul marcat de iberic în edițiile lor online: ”Borja Valle și-a făcut mare debutul în România. A marcat golul vieții sale, de la 60 de metri! Un debut de vis pentru prestigioasa Dinamo București”, scriau cei de la Marca, în timp ce madrilenii de la AS punctau: ”Direct în topul ierarhiei pentru trofeul Ferenc Puskas, pentru cel mai frumos gol al anului. Borja Valle, operă de artă la debutul pentru Dinamo”.

Dinamo - FC Botosani 1-1 Borja Valle (70) gol de la 60 de metri!!!
Analizele meciurilor din Spania sunt AICI

Și americanii de la televiziunea ESPN au scris și ei despre această reușită de poveste: ”Sunați la FIFA și spuneți că Borja Valle a marcat deja golul anului”.

Dinamo are doar două puncte după primele trei etape, bifând două remize cu cei de la Sibiu și Botoșani, pierzând cu cei de la Chindia Târgoviște, în deplasare, scor 0-1.

D.A.

Citește și alte știri de mare interes despre Dinamo în Liga 1, pe SpotMedia.ro:

Dinamo a împrumut un jucător care a evoluat alături de Messi la Barcelona - oficial

Dinamo transferă un fost jucător de la Real Madrid, care va avea cel mai mare salariu din Liga 1


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇