Presa internațională, despre victoria superbă obținută de Simona Halep la Australian Open

Presa internațională, despre victoria superbă obținută de Simona Halep la Australian Open

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa internațională după calificarea magnifică obținută de Simona Halep în turul 3 de la Australian Open.

Punto de Break: „Simona Halep dansează periculos. În tenisul feminin am fost pe cale să vedem prima bombă adevărată de la Australian Open. Australianca Ajla Tomljanovic a făcut lucrurile foarte dificile pentru Simona Halep, dar românca a întors scorul. Un tenis minunat pentru jucătoarea din Australia, probabil cea mai bună performanță a carierei”.

ADVERTISING

Bola Amarela: "Simona Halep a ieșit din groapă și a câștigat o întâlnire senzațională. Simona a ieșit cu bine din ceea ce a fost, până în acest moment, una dintre cele mai bune partide de la Australian Open. Meciul a durat două ore și 34 de minute și a avut o calitate incredibilă".

The Age: "A fost o întâlnire magistrală, cu un tenis de top pentru mai bine de două ore și jumătate. În cele din urmă, bagajul de tenis al lui Halep și-a spus cuvântul, la fel ca și puterea sa mentală".

BBC: "O Tomljanovic emoționată a eșuat să servească pentru meci la 5-3, iar Halep și-a arătat experiența și a obținut o victorie remarcabilă. Halep a părut însă frustrată, țipând adesea și gesticulând către antrenorul său, Darren Cahill. În orice caz, când Tomljanovic nu a profitat de momentul cheie, românca și-a găsit drumul spre victorie".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că Simona Halep s-a calificat în turul 3 de la Australian Open dupa ce a învins-o pe Ajla Tomjlanovici la capătul unui meci foarte spectaculos.

Sportiva noastră s-a impus cu 6-4, 4-6, 7-5, după aproape trei ore de joc.

Pentru Simona Halep urmează un meci cu rusoaica Veronika Kudermetova. Aceasta are 23 de ani și traversează cel mai bun moment al carierei.

Ea nu a trecut niciodată de turul 3 la un Grand Slam, având încă o prezență în această fază la Roland Garros 2019.

Ocupă locul 36 in clasamentul WTA, aceasta fiind cea mai bună poziție din carieră.

ADVERTISING

Meciul din turul 3 va avea loc vineri, la o oră care nu a fost stabilită.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!