Cum l-a impresionat Simona Halep pe Darren Cahill în ultimele zile

Cum l-a impresionat Simona Halep pe Darren Cahill în ultimele zile

Darren Cahill a prefațat ediția din acest an de la Australian Open.

Antrenorul australian al Simonei Halep spune că situația în circuitul feminin este mai echilibrată ca oricând și că nu există o favorită certă.

Referitor la Simona Halep, Darren Cahill se declară impresionat de atitudinea ei și speră că ea va fi cea care va triumfa la Melbourne.

"Atitudinea Simonei în ultimele zile a fost grozavă. Iubește să joace în Australia", a spus Darren Cahill pentru Sky Sports.

"Cred că în acest moment tenisul feminin este atât de interesant deoarece sunt multe jucătoare cu stiluri diferite și din diferite colțuri ale lumii. Există atât de multe povești grozave în tenisul feminin. Încă din prima rundă există câteva meciuri grozave și cine rămâne încrezător, rămâne în formă, rămâne sănătos și rămâne pozitiv își va oferi o mare șansă de a câștiga aici. Să sperăm că aceea va fi Simona", a adăugat antrenorul australian.

ADVERTISING

Australian Open se desfășoară în perioada 8-21 februarie.

Simona va juca mâine, de la ora 10:00 - ora României, cu Ajla Tomljanovic, în turul doi al Grand Slam-ului de la Antipozi, într-un meci transmis în direct de SpotMedia.ro.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!