CFR Cluj a transferat un mijlocaș islandez - oficial

CFR Cluj a transferat un mijlocaș islandez - oficial

CFR Cluj a oficializat transferul mijlocașului islandez Rúnar Már Sigurjónsson.

„Clubul CFR 1907 Cluj și FC Astana, formație din prima ligă a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Rúnar Már Sigurjónsson.

Cu o vastă experiență în primele eșaloane din Islanda (Valur Reykjavík), Suedia (GIF Sundsvall), Elveția (Grasshopper Zürich și FC St. Gallen), respectiv Kazahstan (FC Astana), Rúnar Már Sigurjónsson (30 de ani) a câștigat Cupa Ligii Islandei (2011), campionatul Kazahstanului (2019), respectiv Supercupa țării din Asia Centrală (2020).

ADVERTISING

Pasator desăvârșit, cu o viziune de joc remarcabilă în linia mediană, Rúnar se laudă și cu o serie de goluri spectaculoase marcate de-a lungul carierei, în ultimii ani fiind jucător-cheie la FC Astana, fosta adversară a echipei noastre în preliminariile Ligii Campionilor 2019-20.

Având 29 de meciuri și un gol în naționala Islandei, noul membru al familiei CFR a făcut parte din lotul nordicilor care a uimit o planetă întreagă la EURO 2016. Om de bază la ultimele jocuri ale Islandei, Rúnar a jucat și în „barajul” pentru EURO 2020 împotriva României", se arată într-un comunicat al clujenilor.

Clubul CFR 1907 Cluj și FC Astana, formație din prima ligă a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul...

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Monday, February 8, 2021

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇