Presa franceză: Anul 2021 va fi anul maturității pentru Simona Halep

Presa franceză: Anul 2021 va fi anul maturității pentru Simona Halep

După un sezon 2020 foarte bun, în care a câștigat trei titluri, Simona Halep va avea ”anul maturității” în 2021, an în care va împlini 30 de ani.

Cel puțin asta consideră site-ul francez Tennis World, care îi dedică un articol jucătoarei noastre.

Sursa citată amintește despre parcursul Simonei în 2020: ”Anul său a fost pozitiv, în ciuda a tot, în cuda faptului că a fost testată pozitiv pentru coronavirus”.

”La ce ne putem aștepta de la ea în anul 2021? Simona, încărcată cu o forță mentală considerabilă, atinge acum vârful maturității sale mentale, fizice, tehnice și tactice.

ADVERTISING

Experiența, înfrângerile dureroase și victoriile dulci i-au dat doza de experiență care le lipsește multor jucători tineri, chiar și campionilor de Grand Slam.

O experiență care poate fi decisivă în cele mai delicate momente ale sezonului. Un sezon care, dacă totul merge bine, va fi lung, inclusiv Jocurile Olimpice. Un sezon care va cere sportivilor să înțeleagă și când este timpul să se odihnească si să spună Nu unui turneu”, se mai arată în articol.

Sursa citată subliniază și ”calitățile remarcabile” ale lui Halep, care îi permit să abordeze orice turneu în postura de favorită, mai ales la Roland Garros și la Australian Open.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu în ultimul rând, site-ul francez amintește și de o declarație recentă a Simonei, care spunea că anul 2014 i-a schimbat viața, odată cu prima sa finală de Grand Slam, pierdută la Roland Garros în fața Mariei Sharapova.

Citește și:

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!