Halep este văzută mare favorită să câștige încă un Grand Slam, în 2021

Halep este văzută mare favorită să câștige încă un Grand Slam, în 2021

Campioană în exercițiu la Wimbledon, Simona Halep este vazută ca mare favorită să îsi adauge încă un titlu de Grand Slam în carieră, în 2021, fie la Londra, fie la Roland Garros.

Șapte dintre cei zece specialiști întrebați de Eurosport consideră că Simona va câstiga un singur Grand Slam în 2021.

Patru dintre cei zece cred că Halep va triumfa din nou doar la Roland Garros, în timp ce trei cred că sportiva noastră își va apăra titlul la Wimbledon.

De asemenea, Bianca Andreescu este văzută drept următoarea campioană la Australian Open de doi analiști, la US Open tot de doi, iar la Wimbledon de unul.

ADVERTISING

Naomi Osaka apare cel mai des în predicțiile specialiștilor, în timp ce campioana de la Roland Garros, Iga Swiatek, și Ash Barty o urmează pe Halep în topul favoritelor.

Cea mai surprinzătoare prezență de pe listă este Kiki Bertens, care într-un caz este văzută drept viitoarea campioană la Roland Garros. Sportiva de 29 de ani n-a ajuns până acum în vreo finală de Grand Slam.

Simona Halep va merge în Australia între 15-17 ianuarie, va petrece două săptămâni în carantină, apoi va evolua la un turneu WTA 500 la Melbourne, pentru a se pregăti pentru Australian Open, care va începe de pe 8 februarie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇