Simona Halep și-a adus aminte de un moment greu din cariera sa. Care sunt motivele reale care au dus la retragerea de la Miami din 2014

Simona Halep și-a adus aminte de un moment greu din cariera sa. Care sunt motivele reale care au dus la retragerea de la Miami din 2014

Într-un interviu pe care Simona Halep l-a acordat la final de an presei din România, fosta lideră mondială WTA s-a aplecat și deasupra unui subiect de puțină lume știut, e vorba de motivele retragerii de la un turneu important de acum câțiva ani.

După ce a câștigat trei competiții în acest an 2020, Dubai, Praga și Roma, Halep se va întoarce în circuit anul viitor după 1 februarie la Melbourne, asta numai după ce va petrece două săptămâni de carantină în Australia, după 17 ianuarie.

Radwanska vs Halep ● 2014 Indian Wells (SF) Highlights
ADVERTISING

Ea și-a amintit în interviul pe care l-a susținut la DigiSport în seara de Crăciun de un moment tare greu din cariera sa. Retragerea de la Miami din 2014. Acum șase ani, Halep a reclamat o problemă medicală, o infecție la o unghie de la picior, dar în realitate motivul principal era cu totul altul:

”Este adevărat că la acel turneu de la Miami am avut o problemă, mi se infectase o unghie. Dar nu de asta am plecat. Nu am spus niciodată asta… Acasă se întâmplase o tragedie. Mătușa mea murise, mama era cu mine… Și am plecat acasă. Nu doar momentele din tenis sunt importante, se întâmplă lucruri și în viața personală. Nu mai spun că este un eșec… Sunt doar înfrângeri.

ADVERTISING

Capitolul la care Simona Halep consideră că a progresat "foarte mult" în anul 2020

Am descoperit relaxarea în joc și nu mă mai critic. Mă ajută foarte mult și pot să fiu mai lucidă în joc. Dacă ești stresat nu îți mai poți controla corpul”, a punctat Simona Halep în cadrul emisiunii Așii Tenisului.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Problema care o sperie cel mai mult pe Simona Halep în circutul WTA: “Nu am găsit o rezolvare”

Superstiția interesantă pe care Simona Halep o are în timpul turneelor WTA

ADVERTISING

O fostă mare tenismenă se compară cu Simona Halep

Simona Halep s-a răzgândit și nu mai merge la Abu Dhabi!

Jucătoarea de tenis cu cea mai bună ascensiune din 2020, declarație superbă despre Simona Halep

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!