Superstiția interesantă pe care Simona Halep o are în timpul turneelor WTA

Superstiția interesantă pe care Simona Halep o are în timpul turneelor WTA

Simona Halep are o superstiție interesantă în timpul turneelor, ea vorbind despre asta în cadrul unui interviu pe care l-a acordat presei din România chiar în seara de Crăciun.

Locul 2 mondial WTA este în vacanță momentan, ea urmând să plece în Australia între 15-17 ianuarie, pentru a petrece 2 săptămâni de carantină, în vederea Australian Open, primul turneu de Mare Șlem din 2021, care va debuta pe 8 februarie.

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon spune că preferă să nu știe care îi sunt adversarele de pe traseu până la finală într-un turneu. Mai ales că știe și a simțit pe pielea ei, chiar recent, cât de greu e să joace împotriva unor adversare cotate cu șansa a doua.

ADVERTISING
Caroline Wozniacki v Simona Halep - Australian Open 2018 Final | AO Classics

”Simt că multe jucătoare joacă mult mai bine atunci când joacă contra mea. Faptul când joci cu o favorită îți dă o relaxare. Așa eram și eu. Eu cred că presiunea este strict pe favorită și de aceea se întâmplă să câștige o adversară din jurul locului 100. Poate majoritatea oamenilor o numesc surpriză, dar din punctul meu de vedere astăzi diferența este mică. Toate jucătoarele se antrenează foarte mult, își dau viața pe teren. Jucătoarele sunt mult mai complete, consider că orice meci este greu și orice meci este deschis.

ADVERTISING

Simona Halep vine cu o veste excelentă înainte de startul noului sezon

Mă mai uit și pe tablou, arunc un ochi, uit după ce văd, nu-mi mai aduc aminte ce e pe tablou, nu dau foarte mare importanță. Știu că mereu primul tur este important, iar atunci când câștig întreb antrenorul cu cine am următorul meci. Acesta este felul în care eu abordez turneele. Dacă te gândești la următoarele meciuri s-ar putea să pierzi înainte”, puncta campioana noastră într-un interviu pentru DigiSport, în cadrul emisiunii Așii Tenisului.

ADVERTISING

Sportiva născută la Constanța va evolua într-un singur turneu de pregătire înainte de AO, tot la Melbourne, un turneu WTA 500, între 1-8 februarie.

D.A.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Simona Halep, dată peste cap de restricțiile impuse de WTA în pandemia de coronavirus: Camera de hotel ți se pare mai mică

Ion Țiriac prevede un dezastru după retragerea Simonei Halep

Simona Halep aduce ultimele detalii despre organizarea Australian Open, în plină pandemie de coronavirus

Capitolul la care Simona Halep consideră că a progresat „foarte mult” în anul 2020

Organizatorii Australian Open au publicat lista capilor de serie: Ce adversare de top va avea Simona Halep

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!