Simona Halep, dată peste cap de restricțiile impuse de WTA în pandemia de coronavirus: Camera de hotel ți se pare mai mică

Simona Halep, dată peste cap de restricțiile impuse de WTA în pandemia de coronavirus: Camera de hotel ți se pare mai mică

Pandemia de coronavirus din 2020 a fost o adevărată provocare și pentru Simona Halep, care s-a îmbolnăvit și ea acum câteva luni cu noul coronavirus, iar restricțiile impuse de WTA pentru această pandemie i-au dat mari bătăi de cap fostului lider mondial WTA.

Halep, locul 2 mondial în prezent, sub Ash Barty, a recunoscut că toate restricțiile și regulile impuse de către forul oficial WTA nu sunt deloc ușor de respectat. Ea s-a lovit de acest lucru la turneele la care a participat după reluarea competițiilor în tenis, e vorba de Praga, Roma și Roland Garros, pe primele două câștigându-le de altfel.

ADVERTISING

Organizatorii Australian Open au publicat lista capilor de serie: Ce adversare de top va avea Simona Halep

"O restricție când o ai, e greu de acceptat și de suportat. Pentru că știi că nu ai voie să ieși, trebuie să stai în cameră. Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la turneele de anul acesta. Camera ți se pare mai mică, parcă n-ai aer. Îți dorești tot timpul să aerisești camera cu aer proaspăt, nu doar cu aer condiționat. Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem, avem hotel de 4-5 stele", a fost declarația Simonei Halep la televiziunea DigiSport, în cadrul emisiunii "Așii Tenisului".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep va merge în Australia între 15-17 ianuarie, va petrece două săptămâni în carantină, apoi va evolua la un turneu WTA 500 la Melbourne, pentru a se pregăti pentru Australian Open, care va începe de pe 8 februarie.

Simona Halep vs. Elena Rybakina | 2020 Dubai Final | WTA Highlights

Meciurile din calificări vor avea loc în perioada 10-13 ianuarie, la Doha (Qatar).

Australian Open 2021 va avea loc în perioada 8-21 februarie.

Pe lângă Simona Halep, pe tabloul principal de la Melbourne le vom mai avea pe Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA), în timp ce Irina Bara (119 WTA), Mihaela Buzărnescu (137 WTA), Monica Niculescu (144 WTA), Gabriela Ruse (159 WTA), Jaqueline Cristian (168 WTA), Laura Paar (193 WTA) și Gabriela Talabă (205 WTA) vor juca în calificări.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Simona Halep a vorbit despre problemele întâmpinate din cauza pandemiei de coronavirus, dar și despre marele său obiectiv din 2021, Jocurile Olimpice

Reacția Simonei Halep după ce a primit din nou titlul de sportivul anului în România

Simona Halep a ratat un bonus uriaș din partea WTA

Simona Halep, trasă de urechi de șefa tenisului feminin din Germania!

Simona Halep s-a răzgândit și nu mai merge la Abu Dhabi!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!