Simona Halep a vorbit despre problemele întâmpinate din cauza pandemiei de coronavirus, dar și despre marele său obiectiv din 2021, Jocurile Olimpice

Simona Halep a vorbit despre problemele întâmpinate din cauza pandemiei de coronavirus, dar și despre marele său obiectiv din 2021, Jocurile Olimpice

Simona Halep a vorbit pe larg la finalul acestui an despre provocările date de pandemia de coronavirus, de cum a trecut chiar ea de infectarea cu COVID-19, dar și despre marele său obiectiv din 2021, participarea și obținerea unei medalii la Jocurile Olimpice.

Marți seară, Simona Halep tocmai a fost desemnată din nou sportivul anului în România, pentru a șasea oară în carieră, după o anchetă realizată de cunoscutul ziar Gazeta Sporturilor.

Reacția Simonei Halep după ce a primit din nou titlul de sportivul anului în România

ADVERTISING

A câștigat în 2020 trei turnee, din cele 6 în care a evoluat, a terminat pe locul 2 WTA și a bifat o semifinală la Australian Open, dar și o optime la Roland Garros, acolo unde pierdea incredibil la puștoaica Iga Swiatek, poloneza de 19 ani care avea să și triumfe până la urmă la French Open.

Simona Halep vs. Karolina Pliskova | 2020 Rome Final | WTA Highlights

”A fost un an foarte greu pentru toată lumea. Și pentru mine a fost greu, am avut o pauză destul de lungă, cum n-am mai avut niciodată. Dar am făcut o treabă foarte bună și am câștigat acele trofee după pauză. Sunt foarte mulțumită de cum a decurs jocul meu de-a lungul anului. Toate victoriile au fost foarte dulci. Și finala de la Dubai, am văzut că a fost meciul anului. A fost o finală destul de grea, am fost puțin accidentată la meciul acela, iar Rybakina a jucat incredibil tot turneul, dar am reușit să câștig și asta m-a bucurat foarte mult. Turneul de la Roma a fost cel mai dulce trofeu de anul acesta, fiindcă mi-l doream foarte tare, făcusem deja două finale înainte și simțeam că pot să câștig. S-a întâmplat anul acesta și parcă a fost cireașa de pe toată nebunia din acest an, pentru că n-a fost ușor nici pentru noi, sportivii”, și-a început analiza Halep, 29 de ani, într-un interviu pentru același cotidian citat mai sus.

ADVERTISING

Legat de obiectivele pe care le are în 2021, Halep s-a oprit la JO 2021 de la Tokyo, care ar fi trebuit să aibă loc în acest an, dar au fost anulate: ”Eu o să-mi fac programul normal. O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă”.

Halep a câștigat aproape 2 milioane de dolari numai în 2020, ca premii de joc, având un raport de victorii/înfrângeri de 23-3, singurele tenismene care se pot lăuda că au învins-o pe româncă fiind Muguruza, Swiatek și Sabalenka.

ADVERTISING

Simona se mai poate lăuda în acest an și cu o serie de 17 victorii la rând între februarie și octombrie, un record all-time pentru ea.

D.A.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Presa americană explică de ce Simona Halep nu merită să fie desemnată tenismena anului

Simona Halep, trasă de urechi de șefa tenisului feminin din Germania!

Simona Halep primește o veste excelentă

Simona Halep a ratat un bonus uriaș din partea WTA

Salariul pe care Darren Cahill îl primește de la Simona Halep. Horia Tecău: „Așa am auzit”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!