De ce crede Simona Halep că nu va putea comenta un meci de tenis

De ce crede Simona Halep că nu va putea comenta un meci de tenis

Simona Halep a declarat că, deși se gândește că ar putea fi un bun pedagog, nu același lucru îl poate spune despre cariera de comentator sportiv.

”Nu prea, nu-mi place să vorbesc și consider că nu sunt un comentator potrivit pentru tenis. Oarecum, eu îmi dau seama de ce se întâmplă dar mă exprim mai greu. Îmi place să privesc tenisul, îmi place să-l simt dar nu îmi place să vorbesc despre el așa de mult.

Nu știu dacă aș fi capabilă să comentez dar poate că într-o zi o să ajung și în postura asta. O să cer sfaturi de la antrenorii mei. Niciodată să nu zici niciodată”, a declarat Simona, într-un interviu la Digi Sport.

ADVERTISING

”Nu am răbdare nici cu mine, nu știu cum ar putea să fie cu ceilalți sportivi și, cum am spus mai devreme, nu-mi place să analizez tenisul, îmi place să-l joc și să-l simt”, a mai spus campioana noastră.

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep va merge în Australia între 15-17 ianuarie, va petrece două săptămâni în carantină, apoi va evolua la un turneu WTA 500 la Melbourne, pentru a se pregăti pentru Australian Open, care va începe de pe 8 februarie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!