Presa din Spania anunță o suspendare de doi ani pentru Simona Halep: "Lucrurile nu arată bine"

Presa din Spania anunță o suspendare de doi ani pentru Simona Halep: "Lucrurile nu arată bine"

Publicația spaniolă Punto do Break anunță o suspendare de doi ani pentru Simona Halep ca urmare a testului pozitiv avut la controlul anti-doping efectuat la US Open 2022.

Iar ibericii sunt convinși că Simona nu va avea nicio șansă de a reveni în tenis la 33 de ani, după o suspendare de doi ani.

"Halep, în fața celui mai important meci din carieră

Nu este un subiect care să fie tratat cu plăcere, dar a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai importante evenimente ale sezonului. Simona Halep, după ce a revenit la cel mai bun nivel în mâinile lui Patrick Mouratoglou, a fost suspendată doi ani (!) de ITF pentru un test pozitiv la un control anti-doping.

ADVERTISING

Românca neagă că a făcut ceva ilegal si va trebui să așteptăm pentru a vedea ce se întâmplă, deși lucrurile nu arată bine pentru Halep.

Suspendarea de doi ani îi va permite Simonei să poată juca din nou la 33 de ani, când a începe de la 0 ar fi practic imposibil", notează publicația în cauză.

Din informațiile oficiale, Simona Halep a fost suspendată provizoriu și, cel mai probabil, va mai dura câteva luni înainte de a avea un verdict final.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!