Tennis Actu, despre Simona Halep: "Timpul se scurge pentru româncă"

Tennis Actu, despre Simona Halep: "Timpul se scurge pentru româncă"

Jurnaliștii de la Tennis Actu au analizat situația în care se află Simona Halep la o lună după ce a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă.

Chiar dacă și-a reluat antrenamentele în această săptămână, Tennis Actu consideră că Simona este sub presiunea timpului în încercarea de a reveni pe teren la începutul anului 2023.

"A trecut mai bine de o lună de când Simona Halep a fost suspendată din toate competițiile după ce a fost testată pozitiv la US Open. Un anunț care a șocat lumea tenisului, dar foarte mulți oameni nu cred că este vinovată. Lansată în cursa pentru adevăr, Halep nu uită terenul de tenis. În această săptămână, ea a fost văzută la antrenamente la Stejarii. Dar va avea timp să câștige înainte de startul sezonului 2023? Timpul se scurge pentru româncă, ea disputând ultimul meci în primul tur la US Open", a scris Tennis Actu.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!