Presa din Franța, despre ultima decizie luată de Simona Halep: "Speră să câștige cazul în scurt timp"

Presa din Franța, despre ultima decizie luată de Simona Halep: "Speră să câștige cazul în scurt timp"

Presa din Franța a comentat ultima decizie luată de Simona Halep.

Suspendată provizoriu pentru dopaj, Simona Halep a reluat antrenamentele, iar acest lucru reprezintă o veste bună, potrivit jurnaliștilor francezi de la We Love Tennis.

Reluarea antrenamnetelor arată că "Simona Halep speră să câștige cazul în scurt timp, înainte de începerea sezonului 2023", conform sursei citate.

Momentan, Simona are dreptul să se antreneze, însă nu poate participa la competiții oficiale până când nu vom avea un verdict în cazul de dopaj.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!