Presa din Scoția, după decizia finală luată de Ianis Hagi: "Admirabil doar până la un punct"

Presa din Scoția, după decizia finală luată de Ianis Hagi: "Admirabil doar până la un punct"

Presa din Scoția a comentat decizia finală pe care Ianis Hagi a luat-o.

Fotbalistul român a anunțat, prin intermediul agenților săi, că nu se gândește să plece de la Rangers.

Jurnaliștii de la Ibrox News notează că atașamentul lui Ianis Hagi este admirabil, însă doar până la un punct, deoarece fotbalistul român riscă să nu mai joace niciun meci în următoarele patru luni.

"Este admirabil, până la un punct, că Hagi pare atât de hotărât să își facă loc din nou pe Ibrox, într-o situație în care astfel de situații controversate tind să apară de obicei atunci când jucătorii încearcă să găsească o cale de a părăsi un club, așa cum s-a întâmplat aparent și cu Todd Cantwell în această vară.

ADVERTISING

Refuzul lui Clement de a lua în considerare utilizarea unui atacant internațional care a avut performanțe bune pentru echipa B, într-un moment în care opțiunile de seniori sunt limitate, este absolut de neînțeles și pare foarte probabil să fie legat de clauza contractuală presupusă a fi prezentă în contractul lui Hagi, care obligă clubul la mai multe plăți dacă acesta joacă din nou. Dar dacă belgianul este ferm că nu îl interesează Ianis, vine un moment în care Hagi și reprezentanții săi doar se lovesc cu capul de un zid de cărămidă și nu mai are sens să refuze alte opțiuni.

ADVERTISING

O mutare la Rapid București a fost refuzată înainte încheierea perioadei de transfer și nu este clar dacă există alte cluburi interesate acolo unde perioada de transfer este încă deschise. Impasul ar putea continua cel puțin în următoarele patru luni", a scris Ibrox News.

Ianis Hagi a revenit la Rangers după meciurile de la echipa națională, dar se antrenează tot cu echipa a doua.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇