Planuri mărețe la Real Madrid: Cine sunt cei 3 jucători pentru care vrea să dea 320 de milioane de euro

Planuri mărețe la Real Madrid: Cine sunt cei 3 jucători pentru care vrea să dea 320 de milioane de euro

Zinedine Zidane nu a cerut întăriri importante în această vară, dar președintele Florentino Perez face planuri pe termen lung.

Cum antrenorul francez este mulțumit momentan de lotul pe care îl are la dispoziție, Perez a gândit deja strategia de transferuri pe termen lung.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Conform presei din Spania, pe lista lui Perez cu jucători care pot fi transferați din iarnă se află trei nume.

În primul rând, este vorba despre Kylian Mbappe de la PSG, pentru care a obținut deja ok-ul lui Zidane să negocieze. În schimbul lui Mbappe, Real Madrid este dispusă să achite 150 de milioane de euro.

De asemenea, pe lista lui Florentino Perez se mai află și atacantul norvegian de la Borussia Dortmund, Erling Haaland. Zidane nu este încântat de acest transfer deoarece are încredere deplină în Benzema, dar Perez ar vrea să achite 70 de milioane de euro plus un bonus de 30 de milioane de euro.

În plus, pe lista lui Real Madrid se mai află și mijlocașul lui Rennes, Camavinga, care ar costa de asemenea în jur de 70 de milioane de euro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro