Nemanja Matici, reacție controversată după focarul de la turneul lui Novak Djokovici

Nemanja Matici, reacție controversată după focarul de la turneul lui Novak Djokovici

Fotbalistul lui Manchester United, Nemanja Matici, a avut o reacție controversată după focarul apărut la turneul de tenis organizat de Novak Djokovici, în urma căruia mai multe persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

Matici i-a numit „șobolani” pe cei care l-au criticat pe Djokovici pentru organizarea turneului și spune că singura greșeală a tenismenului a fost că și-a cerut scuze.

"Zilele trecute am văzut o mulțime de oameni care l-au atacat pe Djokovici pentru că a organizat un turneu la Belgrad. Singura problemă pe care o am cu Djokovici este că și-a cerut scuze șobolanilor care l-au criticat fară niciun motiv.

ADVERTISING

Dar nu-mi fac prea multe griji pentru că pisica va fi în curând pe teren, iar șobolanii se vor ascunde din nou", a spus Matici, potrivit BolaMarela.

Novak Djokovici a organizat, săptămâna trecută, la Belgrad, turneul demonstrativ Adria Tour, care s-a disputat cu peste 4 mii de oameni în tribune.

Apoi, sportivii s-au mutat în Croația, la Zadar. Ulterior s-a aflat că Novak Djokovici, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov și Borna Coric au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

De asemenea, și soțiile lui Djokovici și Troicki au fost testate pozitiv, alături de alte persoane care au participat la eveniment.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ulterior, turneul Adria Tour a fost suspendat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇