Miriuță spune că Octavian Popescu trebuie urecheat și îl sfătuiește pe Olaru să plece de la FCSB: "Vă dau un exemplu"

Miriuță spune că Octavian Popescu trebuie urecheat și îl sfătuiește pe Olaru să plece de la FCSB: "Vă dau un exemplu"

Gigi Becali solicită 50 de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu, dar Vasile Miriuță spune că fotbalistul în vârstă de 19 ani ar trebui… urecheat.

Miriuță dă exemplu primei reprize a meciului dintre FCSB și FC Argeș, în care Octavian Popescu ar fi exagerat cu driblingurile.

"Vă dau un exemplu. Dacă eram eu antrenorul, dau un exemplu, al lui Tavi Popescu… un jucător care îmi place enorm, are o calitate și e foarte talentat… Îl schimbam la pauza, domnilor! (la meciul cu FCSB – FC Argeș, n.r.). Și-a permis niște lucruri care nu erau în angrenajul echipei, datul printre picioare, ținutul prea mult de minge, dat drumul la minge când nu trebuia…", a spus Miriuța la Playsport LIVE.

ADVERTISING

"Acolo s-a văzut că nu e cineva de pe bancă să îl zgâlție un pic, să îi zică, băi, băiatule, bagă-ți mințile în cap, dă-i drumul la minge și lasă pasa printre picioare. Astea contează foarte mult. Credeți-mă, impresarii nu te iau dacă vrei să o iei în stânga și o tragi cu talpa în dreapta, vrei să i-o dai printre picioare. Nu, ăla vede când în ultimii 20 de metri scoți adevrsarul din joc, dai pas de joc sau dai și pleci. Dar, dacă îți permiți acest lucru și știi că nimeni nu te urechează, atunci ai de pierdut. Cu toate că e un jucător foarte bun. Să dea Dumnezeu să îl depășească pe Adi Mutu, dar nu știu dacă va putea. Am văzut lejeritatea asta în joc și nu, nu. Trebuie să fii concentrat, dar când știi că nu te ceartă nimeni, începi să îți permiți acest lucru", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Miriuță a vorbit și despre Darius Olaru, pe care îl sfătuiește să plece cât mai repede la FCSB.

"E într-o formă foarte bună. La vârstă asta el ar trebui să joace afara. El, la 23, 24 de ani… cei de afara, vă dau un exemplu, pentru că sunt prieten cu impresari mari, mi-au spus acum un an de zile, era un jucător în Ungaria… și mi-a zis, Loti, dacă avea 18 îl luam, dar 20, 21 nu mai căutam jucători. La 24 e cam greu, deci cam ar fi acum în vara să se transfere. Apoi vă fi foarte greu. Vorbesc despre o echipă top, pentru că echipe din astea… mai găsești la vârstă asta, cu toate că el e în cea mai bună forma a carierei", a conchis Miriuță.

ADVERTISING

Darius Olaru este cotat la 4 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇