Mijlocașul polonez Piotr Zielinski a semnat cu Inter Milano

Mijlocașul polonez Piotr Zielinski a semnat cu Inter Milano

Mijlocaşul polonez Piotr Zielinski, care şi-a încheiat recent contractul cu echipa de fotbal SSC Napoli, a semnat un acord pe patru ani cu Inter Milano, a anunţat campioana en titre a Italiei, citată de Reuters.

Zielinski, în vârstă de 30 de ani, a jucat începând din 2016 la Napoli şi a avut o contribuţie importantă la câştigarea titlului în ediţia trecută din Serie A, primul după o aşteptare de 33 de ani pentru fosta formaţie a lui Diego Maradona.

"Clasă, caracter şi multă experienţă în Serie A: Piotr Zielinski, primul jucător polonez din istoria lui Inter este gata să-şi etaleze toate calităţile în culorile nerazzurri", a precizat Inter Milano într-un comunicat.

ADVERTISING

Zielinski s-a mutat din Polonia în Italia la 17 ani pentru a se alătura academiei clubului Udinese, la care şi-a făcut debutul în Serie A, în noiembrie 2012. El a fost împrumutat apoi pentru două sezoane la Empoli în perioada 2014-2016.

În iunie 2013, Piotr Zielinski a debutat în selecţionata Poloniei, într-un amical cu Liechtenstein. El a marcat 12 goluri în 93 de meciuri pentru naţionala ţării sale, alături de care a participat la trei ediţii ale Campionatului European, inclusiv la EURO 2024 din Germania, precum şi la două Cupe Mondiale.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!